Contact

               

Huijs Basten Asbeck

Galerie & theetuin

Nieuwestraat 20
7141 BZ Groenlo

Huub Hofstede
Tel. 06-53311945

huijsbastenasbeck@gmail.com

Huijs Basten Asbeck van mei t/m september geopend op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00.

Huijs Basten Asbeck is te vinden nabij de oude Markt, in het hartje van het vestingstadje Groenlo.

Verkeer vanuit het westen (Zutphen) en zuiden (Doetinchem/Lichtenvoorde) kan het beste via de Twente Route aan de oostkant van Groenlo doorrijden richting Eibergen/Enschede. (Zie kaart)

Neem de afslag Groenlo centrum. Daarna doorrijden tot aan de Groenlose gracht. Links over het water  ligt een parkeerterrein aan de voet van een hoge wal. Daarachter ligt de tuin van Huijs Basten Asbeck. Vanaf de parkeerplaats moet u even teruglopen naar de Eibergseweg/Nieuwestraat (1 minuut wandelen). De ingang van Huijs Basten Asbeck vindt u vervolgens net om de hoek, aan uw linkerhand.

Huijs Basten Asbeck is herkenbaar aan zijn markante leilinden, zijn stoep van veldkeien en de rood-blauwe banner met de tekst “Kunst en thee”.

Grotere kaart weergeven

Wie met het openbaar vervoer wil komen kan vanaf Zutphen de trein naar Winterswijk, of vanuit Winterswijk de trein naar Zutphen nemen. Uitstappen bij station Lichtenvoorde/Groenlo. Aansluitend rijdt bus 53 (richting Hengelo) naar het centrum van Groenlo.

Groepsbezoek op afspraak, ook buiten de openingstijden. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u terecht bij Huub Hofstede: 06-53311945.